Spijker mij niet vast, metsel me niet dicht, overschilder me niet, knip mijn kabel niet door, draai me niet vast.

God, vandaag is het Goede Vrijdag. Net zoals bij u, zijn in momenten van wanhoop ons vertrouwen ver te zoeken. We willen soms liever zeggen dat het niet meer gaat zoals ook Jezus deed aan het kruis. Maar God, Spreek ons moed in zodat we niet zouden plooien. God, jij roept ons met de stem van al die mensen het moeilijk hebben. Laat Uw dood niet voor niets geweest zijn. Geef me kracht. Laat het gauw weer Pasen worden dat we mogen uitkijken naar wat komt.
Spijker elkaar niet vast, metsel elkaar niet dicht, overschilder elkaar niet, knip elkaars kabel niet door, draai elkaar niet vast. Laat het Pasen worden.
Merci bien,

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.